Gevelreinigingsmethoden


Gevelreiniging

  • Een gebouw Gevelreiniging biedt een extra gastvrije uitstraling aan de voorzijde en bouwt daarom Facade-reiniging op, waardoor een groter aantrekkelijk vastgoedpland voor het grote publiek mogelijk wordt.
  • Een andere belangrijke motivatie aan de achterkant van het reinigingsaanbod van Facade is een poging om negatieve vervuilers (zwavel en stikstofoxiden) af te voeren die dienen om de achteruitgang van de gevel te stimuleren.
  • De organisatie onderneemt glascontracten voor glasreiniging voor gebouwen met een hoge algehele prestatie met glazen gevel of structurele beglazing.

Meer informatie over gevelreiniging

 

Reinigingsmethoden-

1. Chemische reinigingsmethoden


Chemische koopwaarschilderijen door middel van het oplossen van de vlekken, waardoor ze kunnen worden weggespoeld. 4 klassen van chemische agent: -
Zure reinigingsmiddelen, alkalische reinigingsmiddelen, natuurlijk oplosmiddel, niet-schuimend reinigingsmiddel. Het proces is krachtig om harde gevelvlekken te overwinnen.


2. Waterreinigingsmethode


A] Water inweken: - Een langzame gestage stroom water wordt gebruikt om vuil los te maken en weg te wassen, een zeer effectieve methode omdat vuil opgezwollen en zacht wordt. Handwassing met een borstel of spoelen met 400 psi waterspray kan na het weken met water volgen. De methode is zeer effectief in kalksteenglazuursteen.
B] Hogedrukreiniging: - Water onder druk, meet in ponden per vierkante inch, blaast vervuilende stoffen weg van de gevel. De gevelreinigingsprocedure is effectief op steen, metselwerk en beton voor het verwijderen van lichte tot matige atmosferische en organische kleuring.


3. Schurende reiniging


Ontwerp om volledig los te komen van het buitenste deel van het substraat waarop de vlek zit, in tegenstelling tot het oplossen en wegwassen van vlekken. Effectief voor steen, metselwerk en beton.
Spiderman-aanbod: -
Het is verreweg de laagste op de kapitaalwaarde en op de schoonmaakkosten, behalve dat het kilometers veilig en operationeel vriendelijk is.